Atletiek, Dodentocht, Marathon, Marathon Rotterdam 2018

Dodentocht pijntjes

Sporten is gezond…
Lopen is gezond…
Maar een dodentocht lopen is dat duidelijk niet!

Twee weken na het avontuur over 100 kilometer ben ik nog steeds zeer blij dat ik heb deelgenomen en toch wel trots op mijn prestatie maar mijn knieën zijn helaas minder grote fan van de dodentocht.

Na 100 kilometer te hebben gelopen in net geen 12 uur tijdens de dodentocht, heb ik de volgende 336 uren (twee weken dus) de volle 4 kilometer gelopen! Ontstoken pezen van ongeveer alle spieren die aanhechten aan mijn knieën zorgden er voor dat lopen er de voorbije weken helaas niet inzat. Een doktersbezoek en een paar inspuitingen met Traumeel later heb ik mij vandaag toch aan een loopje van de volle 4 kilometer gewaagd.

Ik ben nooit echt een fan geweest van homeopathische middeltjes maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben van de geboekte vooruitgang sinds de inspuitingen op maandag. Of die vooruitgang nu te wijten is aan de inspuitingen of aan de algemene rust die ik toch twee weken heb weten volhouden weet ik uiteraard niet.

Homeopathische wondermiddelen of niet, ik loop in ieder geval weer!

Op naar Rotterdam dus, nog 226 dagen!