Geen categorie

’t is gebeurd

’t is gebeurd.
Mijn laatste wedstrijd als geobsedeerd competitieatleet zit er op!

Geen afscheid op het BK zoals gepland, wel op de Flanderscup van Lokeren waar ik me helaas niet meer kon plaatsen voor het BK. De ideale wedstrijd zoals gehoopt was net niet ideaal genoeg, de wind iets te strak en de benen net niet sterk genoeg… Resultaat: 1’58″01

Na 15 jaar toch redelijk geobsedeerd bezig te zijn geweest als competitieatleet zal ik het vanaf nu iets meer als recreant proberen aanpakken. Al zal ik serieus mijn best moeten doen om dat competitiebeest in mezelf in te tomen.

Hoe de toekomst binnen de atletiek er precies zal uitzien moet ik nog even bedenken maar dat ik voor eeuwig en altijd in de atletiek actief zal blijven staat wel redelijk vast.

Op de atletiek-bucketlist staat er nog genoeg om af te vinken:

  • Trainer worden
  • Een marathon lopen
  • Een PR op elke officiële discipline
  • De dodentocht lopen
  • Een 20-kamp volbrengen

In welke tijdspanne ik deze allemaal zal afwerken staat nog niet vast maar ik heb in ieder geval nog genoeg zaken om naar uit te kijken.

Tijd voor Lize en Jutta nu!
Tijd om wat meer te reizen nu!
Tijd om die oneindig lange bucketlist buiten de atletiek af te werken!